x
en
hu

Prison escape room

BUDAPEST EXIT THE ROOM
8.67 REVIEWS
2-6Játékos
More about this escape room
You find yourselves in a mysterious prison. You don't know how or why you got here, but for sure you must escape from the captivity of those bars. It's a real challenge without a spade, but how much time do you have?! Something's wrong though. As if this prison wasn't completely abandoned. Perhaps the situation also carries the key or keys of release. You only need the will, because who seeks, finds!
MORE INFO
Contact
Address: 1067, Csengery u. 76.
Phone: 06 20 7791925
Facebook: https://www.facebook.com/ExitTheRoom
Category
Logikai
REVIEWS
MAP VIEW
Do you recommend it to others?
Name*
Email
Written review*

Reviews of Prison escape room

7 ratings on Prison Escape Room
Bea Nagyszerű élmény volt, a segítségek is pont megfelelőek.
1 years ago
Valódi Játékos Fentiekben leírtam... a legzavaróbb a rossz fény, és a kosz volt. Nem erre voltunk felkészülve, hogy egy dohos pincében kell kúszni-mászni!
3 years ago
Frogburg Szuper kis szoba, ötletes feladványok. Ez volt az első szabadulós játékunk, tapasztalatszerzésnek tökéletes volt.
3 years ago
Ketten voltunk, ahhoz egy kicsit nagy a pálya, kell keresni bőven. A feladatok jók voltak, élveztük, a sztori/keretmese nem jött át annyira.
3 years ago
Valódi Játékos A feladványok kellően nehezek, inkább türelemjáték, mint ügyességi.
4 years ago
Bee Izgalmas, de nem könnyű játék. Ajánlom! :)
4 years ago
Tibi Érdekes feladványok voltak, nem csak a "találd meg a 4 számot" sablon, és még a szám találásba is tudtak újdonságot vinni.
5 years ago

Nearby Escape Rooms

If you leave a room, the door closes behind you! "You are trapped in a mysterious, sophisticated, yet strange house for 60 minutes. Your task is to find...
READ MORE!
We turn your company dinner into a unique, entertaining event. The players are presented with an exciting scenario – a crime story involving themselves,...
READ MORE!
The only prison where you can escape from within an hour. Can you?...
READ MORE!
A framed diploma and architectural designs on the wall. Is this an ordinary architect’s office or the scene of a crime? The players must uncover the mys...
READ MORE!