x
en
hu

Classic escape room

BUDAPEST ESCAPE HOUSE
9.3556 REVIEWS
2-6Játékos
More about this escape room
Escape House is an "escape-puzzler" game in the centre of Budapest, designed for groups of 2-6 people. Will you be able to tackle the riddles of the mysterious basement?
MORE INFO
Contact
Address: Csengery utca 66.
Phone: 06 70 216 55 85
Facebook: https://www.facebook.com/EscapeHouse
Category
Logikai Nyomozós
REVIEWS
MAP VIEW
Do you recommend it to others?
Name*
Email
Written review*

Reviews of Classic escape room

10 ratings on Classic Escape Room
Valódi Játékos Jó játék, kreatív feladatok, ötletes megoldások. A játék állapotán lehetne kicsit javítani, de ez másodlagos a szuper játékélményhez képest.
3 years ago
Csucsi Jól elrendezett szobák, ötletes feladványok, összességében nagyon pozitív volt.
3 years ago
Valódi Játékos Korrekt pálya, rutinos szabadulóknak kicsit könnyű lehet.
4 years ago
Adrienn Őszintén én azt hittem több típusú pálya van, s választhatunk, hogy melyikre megyünk a kuponnal. Ehhez képest egy játékpálya van, egyszerű. Első és egyszeri alkalommal tökéletes volt számunkra. 15 perccel korábban sikerült befejezni, kétszer kértünk és egyszer pedig felajánlották a segítséget, amit elfogadtunk. A segítség nem konkrét volt, hanem rávezető, teljesen jó volt így. Köszönjük az élményt.
4 years ago
Valódi Játékos Gobdolkodtato, összetett feladatok.
4 years ago
Valódi Játékos Gyerekekkel tökéletes, gyakorlottaknak és felnőtteknek nem ajánlanám.
4 years ago
József Régóta mükődik,kicsit egyszerű de nem zavaró, az első szoba kicsit nehezebb a többin végig lehet szaladni. Gondolom ebben a formában már nem sokáig marad.
4 years ago
norina Családias hangulat, megfejthető, így sikerélményt nyújtú feladványokkal. Köszönjük! Ha megnyílik az új hely, szeretnénk azt is kipróbálni.
4 years ago
JazzRabbit Nagyon tetszett s szerintem teljesen életkorbarát. A gyermekkortól a felnőttkorig mindenki élvezni tudja. A játekmesterek felügyelnek ránk :)
4 years ago
Kata Az első szoba volt számomra a legnehezebb de ahogy haladtunk előre úgy jöttünk bele a dologba, elég jól el lehet kapni a fonalat. Nem mondanám túl nehéznek, de túl könnyűnek sem. Pont az aranyközépút, a megoldhatósága miatt tud nagyon jó élményt nyújtani. Köszönjük!
4 years ago

Nearby Escape Rooms

"Hello! Here's a little game! You're chained to the walls, it's 60 minutes to get rid of the room by solving the problems, or else you'll be the prisone...
READ MORE!
Detectivity’s Bachelor/-ette Party game is an interactive detective game for a bachelor or bachelorette and his or her friends with clues, exciting prop...
READ MORE!
You find yourselves in a mysterious prison. You don't know how or why you got here, but for sure you must escape from the captivity of those bars. It's ...
READ MORE!
You have 60 minutes to escape from your grave... Max.person: 2...
READ MORE!