x
en
hu

Code 13 escape room

BUDAPEST CODE13
10.074 REVIEWS
2-7Játékos
More about this escape room
Professor Stein, a famous researcher, who tried to develop an antidote for an enigmatic virus which threatens the survival of mankind. The professor was really close to success when he met his doom. Many riddles await you, and, to be successful, you will need team work, wits and creativity.
MORE INFO
Contact
Address: Wesselényi utca 78. (Wesselényi-Rottenbiller u. sarok)
Phone: 06 20 343 1922
Facebook: https://www.facebook.com/LogIQrooms
Category
Logikai Nyomozós
REVIEWS
MAP VIEW
Do you recommend it to others?
Name*
Email
Written review*

Reviews of Code 13 escape room

10 ratings on Code 13 Escape Room
Valódi Játékos A játékmester minden fontos információval ellátott minket és nagyon empatikus volt. A szobában megszűnt számunkra az idő, annyira lekötöttek minket a feladatok, melyek kreatívak voltak és a tárgyak elrejtése is ötletes volt. Valamennyien nagyon jól szórakoztunk!
3 years ago
HATang Érdekes volt.
3 years ago
Attila A feladványok nehézsége jól el van találva. A kapott segítség nem ront a játék élvezetéből. Többször volt, hogy rájöttünk egy részlet megoldására, csak a kivitelezés nem volt elég pontos. Mindent összevetve minden kiszabadulásra, a világ megmentésére vágyó csapatnak nyugodt szívvel ajánlom. Tetszeni fog. :-)
3 years ago
Zsofi Erdekes, kreativ jatek, egyszeru de jo temara fuzve.
3 years ago
Valódi Játékos The storyline is cool and the puzzles are nice and fun. Sometimes it was a bit too easy for us to overlook details that made us completely stuck.
4 years ago
Valódi Játékos A feladványok különlegesek voltak, eddig ilyenekkel csak telefonos vagy számítógépes játékokban találkoztam. Mindenki nagyon jól szórakozott, az utolsó feladvány nehéz volt, de annál jobb érzés volt megoldani. Különleges élmény volt, ajánlom mindenkinek!
4 years ago
Gábor Nem volt túl könnyű, bár nehezebben is voltunk már. Különösen érdekes volt, amikor ...........ben kellett ......val ..........ni a .........t, hogy ...........juk a .........t :-)
4 years ago
Bóbita Több szálon futó, főleg logikai feladványok. Nem könnyű, de azért meg lehet csinálni. Nekünk optimális volt.
4 years ago
Valódi Játékos Figyelmes, jó játékvezető, ötletes feladatok, bátran ajánlom másoknak!
4 years ago
Valódi Játékos Igazi csapat munkát igényel. Jól felépített, szerintünk párhuzamos vonalvezetésű játék. Tehát ha valahol elakadtok, mással lehet folytatni, de aztán úgyis összeérnek a szálak, illetve ahogy az megszokott, egyikből következik a másik. Nehéz átfogó képet adni úgy, hogy nem lövök le poént előre, de azért nem sikerült "annyira" kiugróra csapatunk ideje, mert itt olyan dolgokkal találod szemben magad, amivel máshol nem találkoztál még. Ott állsz, gondolkodsz (nem azért, hogy miért vagy ott), és rájössz: pont ez kellett neked, mert még mindig van új trükk/csel/fejtörő típus a nap alatt.
4 years ago

Nearby Escape Rooms

Imagine you and your family and/or your friends or colleagues are just travelling by plane when suddenly because of some reason you find yourself alone ...
READ MORE!
Test your skills in our Iron Throne room, and be the King of Westeros! The Winter is coming......
READ MORE!
1984 We live in terrible times. Big Brother and his terrorist organization can see and hear and listen to anyone and anything. Neither your thoughts are...
READ MORE!
A new generation horror escape room. Unfogetable lifetime experience you have never seen before. 5 rooms in one game....
READ MORE!
Looking for an exciting exit game suitable for your girlfriend or your family too? Visit Flow Therapy for a memorable treasure hunt for Heywood's lost g...
READ MORE!