x
en
hu

A Maya Birodalom escape room

BUDAPEST MYSTERYGAMES
10.037 REVIEWS
2-6Játékos
More about this escape room
If you're interested in ancient civilizations, you can't miss our game! We take you and your group on a journey to the ancient empire of the Mayans with the help of our time machine. Discover the secrets lying in the depths of the maya pyramid. You'll need skill, teamwork and excellent perceptibility to finish the game in 60 minutes and not to become a part of history.
MORE INFO
Contact
Address: 1066, Zichy Jenő u. 39.
Phone: 06 20 255 1859
Facebook: https://www.facebook.com/mysterygamesbudapest
Category
Fantasy, Sci-fi Logikai Nyomozós
REVIEWS
MAP VIEW
Do you recommend it to others?
Name*
Email
Written review*

Reviews of A Maya Birodalom escape room

10 ratings on A Maya Birodalom Escape Room
B. Szilvia Nagyon szuper volt A Maya Birodalom szoba. Nyolcan voltunk, 4 gyerek (9-12 évesek) és 4 felnőtt, mindenki aktívan részt tudott venni a feladatokban. Volt keresgélős, logikai és egy kis ügyességi is, lineárisan lehetett haladni, a feladatok egymásra épültek. A díszlet nagyon igényes, valódi tárgyak vannak mindenhol, jól berendezett, a hangulat kedvéért halványan megvilágítottak a helységek, így a magunkkal vitt elemlámpákat végig használtuk, amit külön élveztek a gyerekek, úgyhogy azt érdemes vinni. A személyzet kedves, segítőkész. A megadott időn belül kijutottunk, kezdőknek, gyerekeseknek idális szoba, a sikerélmény garantált!!! Pozitív, hogy kuponnal is lehet fizetni. Biztosan vissza fogunk még térni, hogy a többi szobát is kipróbáljuk, mert nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!!!
4 years ago
Zita A pálya hangulata, berendezése fantasztikus. Kezdőknek vagy kiskölyköknek is tökéletes. Tapasztaltabbaknak viszont kevés kihívást jelent. Négyfős csapattal alig fél óra alatt kijutottunk. Bár ehhez kellett egy kis egyszerűsítés - hála egy különösen hosszú karú játékosnak és egy csontváz lábszárcsontjának.
4 years ago
Enikő Remekül kialakított pálya, nagyon hangulatos. A személyzet és a játékmester kedves, előzékeny és ügyes volt. Szuper élményt szereztünk. :)
4 years ago
Gabi Viszonylag könnyű pálya, kezdőknek ajánlanám. A játékmester nagyon kedves és segítőkész.
4 years ago
Tibi Igényes megvalósítás, több jó feladat, közepes nehézség.
4 years ago
Valódi Játékos Izgalmas volt a pálya, nem igazán egyszerű, de nagy élmény volt a gyerekeknek.
4 years ago
Ildi Ötletes, teljesíthető pálya lett volna, de sajnos nem vittünk zseblámpát. A játékmester nélkül nem tudtunk volna kijutni. Ő viszont profi volt, annyit és akkor segített, amennyi szükséges volt a tovább lépéshez. Jó élmény volt.
5 years ago
Tamás Talán kicsit túl sötét van a pályán, viszont a hangulata fenomenális! Fejtörők száma és nehézsége ideális.
5 years ago
Valódi Játékos Koszonjuk
5 years ago
Niki Jó hangulat volt, szép a díszlet. Picit sötét, de egy zseblámpával vagy telefon világítással még ez is izgalmas! Kezdő csapatnak ajánlom (én anyukámat és a párját vittem el és imádták), győzhető egy óra alatt, szépen felépített, összefüggő feladványokkal. A játékvezetőnk nagyon szimpatikus, kedves, mosolygós fickó volt. Visszamegyünk :)
5 years ago

Nearby Escape Rooms

Escape from a real Egyiptian tomb! Solve mysteries in a beautiful environment with your team!...
READ MORE!
"Nightmare In Budapest" is an interactive horror theatre, or rather a journey into the realm of darkness in the style of the American haunted house and ...
READ MORE!
Spend a memorable fun-hour, laugh a lot with friends, families or co-workers in tricky room of Sweet Escape. In 60 minutes you really have to unite as a...
READ MORE!
During the game, you can become young researchers, who got an invitation in a mysterious letter by a so-called scientist, Robert. He claims, that he had...
READ MORE!