A szabadulószobák típusai
2019 09 27 - 14:23

Gyilkosság, Bomba hatástalanítás, rablás és lopás, fantasy és sci-fi, logikai, nyomozós, tudományos, horror és még sok más játék az Exitgames.hu oldalon. Gyertek és próbáljatok kiszabadulni!

Gyilkosság:
Ezeket a típusú szobákat azoknak ajánljuk, akiket vonzanak a rejtélyek és nem riadnak vissza a horrorisztikus helyzetektől sem! Amire szükségetek lesz: logikai képességre és nem kevés bátorságra. Meg egy jó erős madzagra is, amivel felkötitek a nadrágot:)

Bomba hatástalanítás:
Ha elég rutinosak vagytok az időbeosztásban, és gyorsan vág az eszetek, ezeket a típusú szobákat nektek találták ki! Ugyanis nem lesz túl sok idő a gondolkodásra. A bomba ketyeg…

Rablás és lopás:
Itt egy kínálkozó alkalom, hogy kipróbálhassátok magatokat profi tolvajként! De előre szólunk: nem ússzátok meg könnyen következmények nélkül! Most meglátjuk, elég furfangosak vagytok-e ahhoz, hogy véghezvigyetek egy tökéletes bűntényt?

Fantasy és sci-fi:
Rejtélyek, varázslatok, idegen lények és minden, ami nem hétköznapi! Ezek a szobák olyan misztikus helyekre repítenek el, amiről álmodni se mertetek! Azonban nem árt némi óvatosság, ugyanis innen is szabadulnotok kell!

Logikai:
Készen álltok, hogy bizonyítsátok ügyességeteket és rátermettségeteket? Ha a logikai szobák egyikét választjátok, izgalmas fejtörőkkel és kihívásokkal néztek szembe. Itt csupán logikai képességetekre hagyatkozhattok.

Nyomozós:
Ha Ti is krimi rajongók vagytok, vagy szívesen bújnátok nyomozók bőrébe, ezt a típusú játékot feltétlen ki kell próbálnotok! Izgalmakban és váratlan fordulatokban garantáltan nem lesz hiány!

Tudományos:
Tegyétek próbára találékonyságotokat a tudományos típusú szobák egyikében, ahol szórakoztató és izgalmas logikai feladványokkal, fejtörőkkel kell megbirkóznotok! A játék alatt némi tudásra és sikerélményre is szert tehettek!

Horror játékok:
Gyakori program az éjszakai horrorfilm nézés? Nem ijedtek meg rémálmaitoktól? Úgy érzitek, elég bátrak vagytok? Itt a lehetőség, hogy megmutassátok. A kicsit félősebbek számára jó hír, hogy számos horror szobánál Ti választhatjátok meg, hogy mennyire legyen rémisztő a játék.

Reméljük, sikerült felkeltenünk érdeklődéseteket! Játékhelyszínt itt tudtok választani!

LEGOLVASOTTABB CIKKEK
TÉMAKÖRÖK