x
hu
en
Escape room

A szabadulószobák típusai

Ezek közül a szabadulószobák közül választhatsz!
2019.09.27.

Gyilkosság, Bomba hatástalanítás, rablás és lopás, fantasy és sci-fi, logikai, nyomozós, tudományos, horror és még sok más játék az Exitgames.hu oldalon. Gyertek és próbáljatok kiszabadulni!

Gyilkosság:
Ezeket a típusú szobákat azoknak ajánljuk, akiket vonzanak a rejtélyek és nem riadnak vissza a horrorisztikus helyzetektől sem! Amire szükségetek lesz: logikai képességre és nem kevés bátorságra. Meg egy jó erős madzagra is, amivel felkötitek a nadrágot:)

Bomba hatástalanítás:
Ha elég rutinosak vagytok az időbeosztásban, és gyorsan vág az eszetek, ezeket a típusú szobákat nektek találták ki! Ugyanis nem lesz túl sok idő a gondolkodásra. A bomba ketyeg…

Rablás és lopás:
Itt egy kínálkozó alkalom, hogy kipróbálhassátok magatokat profi tolvajként! De előre szólunk: nem ússzátok meg könnyen következmények nélkül! Most meglátjuk, elég furfangosak vagytok-e ahhoz, hogy véghezvigyetek egy tökéletes bűntényt?

Fantasy és sci-fi:
Rejtélyek, varázslatok, idegen lények és minden, ami nem hétköznapi! Ezek a szobák olyan misztikus helyekre repítenek el, amiről álmodni se mertetek! Azonban nem árt némi óvatosság, ugyanis innen is szabadulnotok kell!

Logikai:
Készen álltok, hogy bizonyítsátok ügyességeteket és rátermettségeteket? Ha a logikai szobák egyikét választjátok, izgalmas fejtörőkkel és kihívásokkal néztek szembe. Itt csupán logikai képességetekre hagyatkozhattok.

Nyomozós:
Ha Ti is krimi rajongók vagytok, vagy szívesen bújnátok nyomozók bőrébe, ezt a típusú játékot feltétlen ki kell próbálnotok! Izgalmakban és váratlan fordulatokban garantáltan nem lesz hiány!

Tudományos:
Tegyétek próbára találékonyságotokat a tudományos típusú szobák egyikében, ahol szórakoztató és izgalmas logikai feladványokkal, fejtörőkkel kell megbirkóznotok! A játék alatt némi tudásra és sikerélményre is szert tehettek!

Horror játékok:
Gyakori program az éjszakai horrorfilm nézés? Nem ijedtek meg rémálmaitoktól? Úgy érzitek, elég bátrak vagytok? Itt a lehetőség, hogy megmutassátok. A kicsit félősebbek számára jó hír, hogy számos horror szobánál Ti választhatjátok meg, hogy mennyire legyen rémisztő a játék.

Reméljük, sikerült felkeltenünk érdeklődéseteket! Játékhelyszínt itt tudtok választani!

Ilyenek lesznek a jövő szabadulószobái?
2020.10.27.
Ilyenek lesznek a jövő szabadulószobái?
A szabadulós játékok ma már az egyik legnépszerűbb programlehetőséget jelentik. A játékosok lelkesedése nem véletlen: csapatmunka, borzongás, adrenalinfröccs, sikerélmény - a képzeletbeli világokban minden adott, ami a mindennapokból olyan nagyon hiányzik.
Újabb szabadulószobát készítettek a szegedi piarista tanárok
2020.10.08.
Újabb szabadulószobát készítettek a szegedi piarista tanárok
A játékosoknak ezúttal az ÁVH börtöneiből kell kijutniuk, miközben megismerkednek az ‘50-es évek Magyarországával.
Trianon szabadulószobát tervezett a szegedi Piarista Gimnázuim két tanára
2020.06.01.
Trianon szabadulószobát tervezett a szegedi Piarista Gimnázuim két tanára
A szegedi Dugonics András Piarista Gimnázium két tanára a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulóján egy online szabadulószobát tervezett.
Új szabadulószoba nyílt a Szarvasi Arborétumban
2020.05.28.
Új szabadulószoba nyílt a Szarvasi Arborétumban
A Szarvasi Arborétumban 2015. óta működnek szabadulószobák. Azóta évről-évre újdonságokkal is jelentkeznek az ötletgazdák.
TOVÁBBI CIKKEK