x
hu
en

Szabadulószoba csapatépítő

A szabadulószoba tökéletes csapatépítő program, legyen szó személyes vagy online megoldásról. Válassz több száz szabadulószoba közül, csupán egyetlen kattintással. Mondd el az igényeiteket és máris szállítjuk a legjobb személyreszabott lehetőségeket nektek, hogy az élmény biztos felejthetetlen legyen!

Izgalmas Csapatépítőt keresel?

Próbáld ki kollégáiddal a szabadulószobákat!
Jobban megismeritek egymást, megdolgoztatjátok az agyatokat és még szórakoztok is.

In person
Személyesen

Bízd ránk a munka nehezét! Olyan szabadulószobákat keresünk fel, akik elérhető közelségetekben üzemelnek és vállalnak csapatépítő programokat. Felvesszük a kapcsolatot több száz partnerünkkel, legyen szó 5 vagy akár 100 emberről.

Online
Online

Csatlakozzatok online, a világ bármely pontjáról. Az online szabadulószobáknak köszönhetően határok nélkül, biztonságos távolságból tudtok játszani. Legyen szó nemzetközi csapatról vagy járvány miatti óvatosságról, az online szabadulószobák nagyszerű megoldást jelentenek.

Tervezd meg velünk az ideális csapatépítőt!

Teambuilding

Csapatépítő kijutós játék

Izgalmas és szórakoztató csapatépítő programot keresel? A szabadulószobákat neked találták ki! A játék során jobban megismeritek egymást kollégáiddal, felfedezitek szunnyadó képességeitek és csapattá forrva, együtt tesztek a közös sikerért. Ráadásul a szabadulószoba nem csak kihívást, hanem remek szórakozást is jelent, ahol felszabadultan tudjátok élvezni egymás társaságát.

Csapatépítő a szabadulószobákban

A kijutós játék nem csak szórakoztató, hanem hasznos csapatépítő is. A szabadulószobák hatékonyan fejlesztik a problémamegoldást és a kommunikációs készségeket egyaránt, emellett az emberismeret, együttműködés, empátia, önismeret, felelősség, kockázatvállalás, koncentráció és a magabiztosság is előtérbe kerül.

Teambuilding

A legjobb csapatépítő személyre szabottan

Írd meg nekünk, hogy milyen elképzeléseid vannak a csapatépítővel kapcsolatban és megkeressük számodra a legmegfelelőbb szabadulószobát és csapatépítő programot