x
en
hu

Bomb escape room

BUDAPEST EXIT THE ROOM
10.011 REVIEWS
2-6Játékos
More about this escape room
Tensions rise to a breaking point during the cold war when a renegade agent gets his hand on a nuclear weapon. His plans are to start the third and final world war. He built his headquarters in a secret bunker, and he is ready to press the button at any moment. You still have a chance to save humanity, but the clock is ticking. Your team's mission is to make sure the bomb doesn't go off. But hurry, you only have 60 minutes!
MORE INFO
Contact
Address: 1067, Csengery u. 76.
Phone: 06 20 7791925
Facebook: https://www.facebook.com/ExitTheRoom
Category
Bomba hatástalanítás Logikai
REVIEWS
MAP VIEW
Do you recommend it to others?
Name*
Email
Written review*

Reviews of Bomb escape room

10 ratings on Bomb Escape Room
Mezei Krisztián Online játékot játszottunk a családdal és nagyon tetszett. Fura volt, hogy kamerán keresztül nézzük, de néhány perc után már olyan érzés volt, mint ha ott lettünk volna. A játékmester csillagos ötös. Köszönjük az élményt.
3 years ago
Játékmester értékelése
A játék története
Helyszín minősége
Látványvilág
Bea Nagyszerű élmény volt, a segítségek is pont megfelelőek.
4 years ago
Krisztina Ötletes, jópofa.
5 years ago
Orsi Klassz volt, kipróbáljuk a többi pályát is!
5 years ago
MD Nagyon jól éreztük magunkat, mindenki talált magának feladatot. A játékmester kedves volt, egyszer kértünk segítséget, és akkor csak épp annyit segített, amennyi feltétlenül szükséges volt. A szoba berendezése is tetszett.
5 years ago
Bea Egy kicsit nehéz volt átlag fejjel gondolkodóként. :) (nem vagyunk nagyon elvont logikájúak)
6 years ago
Didóka Az első "lakatos-kulcsos-kódos" feladványok után nagy meglepetésben volt részünk.:)
6 years ago
Alex Nagyon élveztük a játékot, igazán megmozgatja az ember szürkeállományát.... :-) Már a következő pályát tervezgetjük!
7 years ago
Valódi Játékos Nagyon jó volt a pálya, nem az első szabadulásunk volt, kb. 35. pályáról jutottunk ki, nem szakadt meg a sorozat. Mindenképp megyünk a többi pályára is.
7 years ago
Viktor Bonyolult volt, a félhomály elég jól el tudta rejteni a nyomokat, 2-3-szor segítséget is kellett kérnünk, de nagyon élveztük.
7 years ago

Nearby Escape Rooms

After a night in Budapest party district you realize that you went too far, because next morning you don’t remember a thing, and in a mysterious way you...
READ MORE!
If you're interested in ancient civilizations, you can't miss our game! We take you and your group on a journey to the ancient empire of the Mayans with...
READ MORE!
In the 18th century, the medicine was in its infancy; it used to happen that they buried people alive because they simply thought they had been already ...
READ MORE!
Look for the Art Thief's hidden loot! This is a little room. Where are nine paintings here?...
READ MORE!