x
hu
en

Code13 szabadulószobák

Ismerd meg a(z) Code13 1 szabadulószobájának történetét és olvasd el korábbi játékosok véleményét!
LISTA NÉZET
TÉRKÉP NÉZET
Code 13
10.074 VÉLEMÉNY
A Code13 magasabb szintre emelte a szabadulós játék fogalmát! Hiteles játékkörnyezet, újszerű feladványok, és lakat hegyek helyett sok más furfang vár i...
TOVÁBB

Vélemények a(z) Code13 szabadulószobáiról

Már 10 játékos írt értékelést a(z) Code13 valamelyik szabadulószobájáról. Olvasd el, mit mondanak róla!
Code 13
Budapest
Valódi JátékosA játékmester minden fontos információval ellátott minket és nagyon empatikus volt. A szobában megszűnt számunkra az idő, annyira lekötöttek minket a feladatok, melyek kreatívak voltak és a tárgyak elrejtése is ötletes volt. Valamennyien nagyon jól szórakoztunk!
6 éve
Code 13
Budapest
HATangÉrdekes volt.
6 éve
Code 13
Budapest
AttilaA feladványok nehézsége jól el van találva. A kapott segítség nem ront a játék élvezetéből. Többször volt, hogy rájöttünk egy részlet megoldására, csak a kivitelezés nem volt elég pontos. Mindent összevetve minden kiszabadulásra, a világ megmentésére vágyó csapatnak nyugodt szívvel ajánlom. Tetszeni fog. :-)
7 éve
Code 13
Budapest
ZsofiErdekes, kreativ jatek, egyszeru de jo temara fuzve.
7 éve
Code 13
Budapest
Valódi JátékosThe storyline is cool and the puzzles are nice and fun. Sometimes it was a bit too easy for us to overlook details that made us completely stuck.
7 éve
Code 13
Budapest
Valódi JátékosA feladványok különlegesek voltak, eddig ilyenekkel csak telefonos vagy számítógépes játékokban találkoztam. Mindenki nagyon jól szórakozott, az utolsó feladvány nehéz volt, de annál jobb érzés volt megoldani. Különleges élmény volt, ajánlom mindenkinek!
7 éve
Code 13
Budapest
GáborNem volt túl könnyű, bár nehezebben is voltunk már. Különösen érdekes volt, amikor ...........ben kellett ......val ..........ni a .........t, hogy ...........juk a .........t :-)
7 éve
Code 13
Budapest
BóbitaTöbb szálon futó, főleg logikai feladványok. Nem könnyű, de azért meg lehet csinálni. Nekünk optimális volt.
7 éve
Code 13
Budapest
Valódi JátékosFigyelmes, jó játékvezető, ötletes feladatok, bátran ajánlom másoknak!
8 éve
Code 13
Budapest
Valódi JátékosIgazi csapat munkát igényel. Jól felépített, szerintünk párhuzamos vonalvezetésű játék. Tehát ha valahol elakadtok, mással lehet folytatni, de aztán úgyis összeérnek a szálak, illetve ahogy az megszokott, egyikből következik a másik. Nehéz átfogó képet adni úgy, hogy nem lövök le poént előre, de azért nem sikerült "annyira" kiugróra csapatunk ideje, mert itt olyan dolgokkal találod szemben magad, amivel máshol nem találkoztál még. Ott állsz, gondolkodsz (nem azért, hogy miért vagy ott), és rájössz: pont ez kellett neked, mert még mindig van új trükk/csel/fejtörő típus a nap alatt.
8 éve