Szabadulószobák Éjszakája 2018-ban
2019 09 27 - 10:17

A Szabadulószobák Éjszakája névre hallgató rendezvénysorozat idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre 2018. október 26-án, pénteken.

Mindazoknak, akik most mennének először szabadulószobába vagy épp szívesen kipróbálnának egy újat, remek alkalmat jelent a rendszevény, hiszen ezen az egy napon féláron tehetik meg.

A kijutós játék alapkoncepciója az évek alatt nem változott, a résztvevőknek egy zárt szobarendszerből kell kiszabadulni 60 perc alatt. Lakatok, számzárak logikai feladatok és rejtvények megfejtésén keresztül. A játékok egyediségét a szobák kerettörténete adja. Az, hogy melyik korba, helyszínre, filmbe, milyen rejtélyes ügyhöz repíti a játékosokat a szoba üzemeltetője. Az újabb szabadulószobák már különböző látványelemekkel (például lézer), filmes adaptációkkal igyekeznek még élvezetesebbé tenni, ezt a tartalmas kikapcsolódási formát.

SZABADULÓSZOBÁK ÉJSZAKÁJA 2018.

Mint minden évben, idén is több tucat szabadulószoba várja (és zárja) a kikapcsolódni vágyó kincskeresőket, nyomozni vágyókat egy fergeteges csapatépítő játékra, országos jelleggel. A csatlakozott szabadulószobák ezen a napon meghosszabbított nyitvatartással, és 50%-os kedvezménnyel várják az érdeklődőket.

A játékot pszichológusok kifejezetten ajánlják például tinédzser korú gyerekeknek (létezik már szabadulószobás napközis tábor, drogprevenciós szabadulószoba, vagy épp iskolai zene-, vagy irodalom témájú), és mára már egyre több cég szervez szabadulószobás csapatépítéseket, hogy a kollégák még jobban összekovácsolódjanak, amellett, hogy a játék során garantáltan feltöltődnek.” – mondta Pattantyús Ádám, a Szabadulószobák Éjszakájának főszervezője.

REGISZTRÁCIÓ ÉS JEGYVÁSÁRLÁS

A vállalkozó kedvű résztvevők a Szabadulószobák Éjszakája weboldalán ingyenes regisztrációt követően igényelhetnek 50%-os kupont rendezvénysorozatra, melyet foglaláskor a résztvevő szabadulószobák oldalán történő foglalásukkor tudnak felhasználni.

A kuponok rendezvény napján több szabadulószobában is felhasználhatóak, azonban a szervezők azt tanácsolják az olyan játékosoknak, akik több szobában is szeretnék kipróbálni magukat, hogy vegyék figyelembe a helyszínek közti távolságot is, ne csak a játékra szánt időt. Akinek mégsem sikerül regisztrációjának kuponját az eseményen felhasználnia, az az 50%-os kupont november végéig még 10% formájában is igénybe veheti a résztvevő szabadulószobákban.

LEGOLVASOTTABB CIKKEK
TÉMAKÖRÖK