Melyik a legjobb szabadulós szoba?
2019 09 27 - 14:10

Az alábbiakban összegyűjtöttük az általunk vélt 5 legfontosabb szempontot, amit érdemes végigolvasnotok, ha meg szeretnétek találni a legjobb szabaduló szobát:

1. Legnagyobb/legtöbb szoba:
Választhattok szabaduló szobát aszerint, hogy melyik a legnagyobb. Minél nagyobb, vagy több szobával rendelkezik egy helyszín, annál izgalmasabb a játék, annál több mindent lehet felfedezni és annál népszerűbb is a játékosok körében. A népszerű szabaduló szobák pedig egészen biztos, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a felszerelésekre és a fénytechnikára is.

2. Legjobb értékeléssel rendelkező szoba:
Véleményezések alapján is megnevezhetünk legjobb játékokat. Ilyenkor az a fontos, hogy adott helyről legyen legalább 50-60 vélemény, ezek nagyobb részénél legyen írásban megfogalmazott értékelés is. Illetve fontos, hogy a vélemények között legyen friss is, hiszen amelyik helyre nem érkezett az elmúlt 3 hónapban vélemény, az valószínűleg már nem annyira jó hely, mint korábban.

3. Legtöbb követővel rendelkező szoba:
A Facebook közösségi oldal segítségével megtudhatjuk, hányan lájkolták az adott szoba oldalát, mennyien jártak ott és hány csillagos értékelést adtak. Az utóbbi szempont esetében fontos az is, hogy hány db véleményből tevődik össze az eredmény, ugyanis közel sem mindegy, hogy 10 vagy 150 darab vélemény alapján kapott az adott szoba pl. 5 csillagot.

4. Legmagasabb kijutási aránnyal rendelkező szoba:
Ha fontos számunkra, hogy sikerélményünk legyen, mérlegeljünk aszerint is, hogy mennyire teljesíthető az adott feladat. Valószínű, hogy ha 10 csapat közül senkinek sem sikerült kiszabadulnia, nekünk sem lesz könnyű dolgunk.

5. Legalacsonyabb kijutási aránnyal rendelkező szoba:
Ha viszont a kihívásokat kedveljük, és úgy állunk neki a játéknak, hogy „bár eddig 10 csapatnak nem sikerült kiszabadulnia, de nekünk sikerülni fog”, akkor számunkra a legalacsonyabb kijutási aránnyal rendelkező szoba lesz megfelelő.

Reméljük, hogy javaslataink segítségével könnyebben rátaláltok majd a legjobb szabaduló szobákra.

LEGOLVASOTTABB CIKKEK
TÉMAKÖRÖK