Így beszéld rá kocka haverod a kijutós játékra
2019 09 27 - 10:33

Bizony nem könnyű a legtöbb embert kirángatni a komfortzónájából. Olyan világban élünk, ahol a sport is a legtöbb embernek a fotelben történő meccsnézéssel egyenlő, és akkor a számítógépes játékokról nem is beszéltünk.

Van egy jó hírünk. A kijutós játékok először számítógépen jelentek meg, így még a legkockább ismerősödet sem lehetetlen rábeszélni arra, hogy játsszon egyet egy valós kijutós játékkal.

A VALÓSÁGNAK ATOM A GRAFIKÁJA

A valósáságnak baromi jó a grafikája: talán nem vagyunk messze attól, hogy a virtuális valóság lekörözze az igazit, de ma még a valóság vezet. Egész más hangulata van egy kijutós játéknak úgy, ha láthatod, tapinthatod, érezheted a téged körülvevő világot, mintha csak egy monitoron keresztül nézelődnél.

AZ IZGALMAK A VALÓ VILÁGBAN VÁRNAK

Élőben sokkal izgalmasabb: egész más hangulata van a kijutós játéknak, ha az ember a valóságban csöppen bele. Ilyenkor sokkal könnyebben beleéli magát a kerettörténetbe is, nagyobbnak tűnik a tét, ezért a játék is sokkal izgalmasabb.

EGYSÉGBEN AZ ERŐ

Minél többen, annál jobb: az élmények úgy lesznek igazán értékesek, ha meg tudjuk osztani másokkal, ezért közösségben - valódi közösségben - játszani mindig jobb, mint egyedül otthon a gép előtt.

A KOMFORTZÓNÁN TÚL

A legjobb dolgok, mindig a komfortzónán kívül vannak: ahhoz, hogy sodró új élmények, izgalmak érjék az embert egy kicsit mindig változtatni kell a szokásain. Mert, ahogy a siker, úgy legjobb élmények is akkor ütnek be igazán.

LEGOLVASOTTABB CIKKEK
TÉMAKÖRÖK