x
hu
en
Escape room

Hogyan készül a sör? Tudd meg szabadulószobában!

Híres márkák a szabadulószobákban! Ezúttal a sör történetéről tanulhatunk.
2019.09.27.

A Heineken 2016 szeptemberben indította el a Több van a csillag mögött kampányát, amelynek középpontjában maga a Heineken és az eddig kevésbé hangsúlyozott története áll. A márka Benicio del Toro-val, az Oscar- és Golden Globe-díjas színésszel három kisfilmet készített, amelyek a holland sör egy-egy értékére fókuszálnak vicces felütéssel. 

 A márka azonban nem csak ennyit tesz hazánkban, a világon egyedülálló módon olyan játékra hívja a fogyasztókat, ami betekintést nyújt a Heineken kulisszái mögé. A Heineken és a PÁNiQ-SZOBA közös játékában egészen 2017. március közepéig bárki részt vehet - aki 18. életévét betöltötte -, és megtapasztalhatja az időutazás élményét, hiszen a játékosokra bízott küldetés megoldásához vissza kell utazni a múltba.

„Habár a Heineken szinte bárhol a világban, 192 országban kapható, fontos számunkra a helyi relevancia, és a kampányaink során szeretnénk a magyar fogyasztókat érdekes tartalommal megszólítani a puszta információátadáson túl. Ezért született meg a Heineken Pániq Pub, ami a piacon egyedülálló módon, a Heineken márka szellemiségére épülő szabadulós játék” – mondta Pálfalvi Márta, a HEINEKEN Hungária kommunikációs igazgatója.

forrás: Heineken.hu

A 60 perces, logikára és csapatjátékra épülő szabadulószobában egyszerre maximum 6 fő játszhat. A játékosok küldetése, hogy összegyűjtsék a Heineken összetevőit a márka egyik bárjában. A helyzet persze nem ilyen egyszerű, hiszen ahhoz, hogy meglegyen az összes alapanyag, nem csak a bárban kell a feladványokat megoldani, a múltba is vissza kell utazni Gerard Heineken titkos receptjéért.

forrás: Heineken.hu

„Büszkék vagyunk arra, hogy egy ekkora világcéggel, közös együttműködésben prezentálhatjuk Magyarország valószínűleg legmodernebb és legújabb szabadulószobáját az év főszezonjának közepén. Biztosak vagyunk abban, hogy a rengeteg elektronika és új játékelem meglepetéseket okoz majd egy gyakorlott szabadulócsapatnak is” – mondta Ureczky Balázs, a PÁNiQ-SZOBA egyik tulajdonosa. „Reméljük, hogy senki nem gondolja azt, hogy a most nyílt szoba csak egy Heineken elemekkel telepakolt pálya promóciós célból. Ez egy izgalmas szabadulószoba kalandokkal, időutazással, fejtörőkkel, csavarokkal, rejtélyekkel és persze sör jutalommal” – tette hozzá Koltai Balázs, a PÁNiQ-SZOBA társtulajdonosa.

Heineken PÁNiQ Pub-ba itt foglalhatók jegyek.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel!

Ilyenek lesznek a jövő szabadulószobái?
2020.10.27.
Ilyenek lesznek a jövő szabadulószobái?
A szabadulós játékok ma már az egyik legnépszerűbb programlehetőséget jelentik. A játékosok lelkesedése nem véletlen: csapatmunka, borzongás, adrenalinfröccs, sikerélmény - a képzeletbeli világokban minden adott, ami a mindennapokból olyan nagyon hiányzik.
Újabb szabadulószobát készítettek a szegedi piarista tanárok
2020.10.08.
Újabb szabadulószobát készítettek a szegedi piarista tanárok
A játékosoknak ezúttal az ÁVH börtöneiből kell kijutniuk, miközben megismerkednek az ‘50-es évek Magyarországával.
Trianon szabadulószobát tervezett a szegedi Piarista Gimnázuim két tanára
2020.06.01.
Trianon szabadulószobát tervezett a szegedi Piarista Gimnázuim két tanára
A szegedi Dugonics András Piarista Gimnázium két tanára a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulóján egy online szabadulószobát tervezett.
Új szabadulószoba nyílt a Szarvasi Arborétumban
2020.05.28.
Új szabadulószoba nyílt a Szarvasi Arborétumban
A Szarvasi Arborétumban 2015. óta működnek szabadulószobák. Azóta évről-évre újdonságokkal is jelentkeznek az ötletgazdák.
TOVÁBBI CIKKEK