Az online szabadulós játékok
2019 09 27 - 13:57

A virtuális térből ismert "room-escape" és "point-and-click" játékok megmozgatnak minden korosztályt, hiszen bárki számára elérhetőek, akár asztali gépre letölthető változatban vagy mobil applikációként is. Ha kedvünk támad egy kis fejtörőhöz, elrejtett tárgyak megkereséséhez, akkor bárhol és bármelyik napszakban kezdetét veheti az online szabadulós kalandunk.

Akik kevésbé szeretnek kimozdulni otthonról, azoknak tökéletesen kényelmes szabadidős tevékenységnek bizonyulhatnak az online szabadulós játékok, melyek amellett, hogy nem zökkentenek ki a komfort zónánkból és nem szabnak valós térbeli korlátokat, az agytekervényeinket is alaposan megdolgozzák.

Az ingyenesen online letölthető játékok száma végtelen, a Play Áruházból rengeteg szabadulós játékot szerezhetünk be és kezdődhet is az izgalom és a fejtörés. A megfelelően kidolgozott grafikával rendelkező, akadozás mentes játék kiválasztásában segítségünkre vannak a játékokra leadott értékelések, így véletlenül sem lőhetünk mellé.

Senki ne gondolja azt, hogy a gép előtt ülve vagy mobilon játszva kisebb kihívást jelent az offline változathoz képest! Itt is ugyanolyan logikai fejtörőket, rejtélyeket és titkokat kell feltárnunk, mint a műfaj „real time” változatában.

Előnye az online játékoknak, hogy a technika és az online tér nagyobb teret enged a virtuális környezet kidolgozásához: indulhat a játék egy börtönből, kriptából, barlangból, de még marslakók között is találhatjuk magunkat. 

Egyetlen jó tanács a játékhoz: kattints rá mindenre, amit a képernyőn látsz, ügyelj a legapróbb részletre is, mert könnyen lehet, hogy egy apró tárgy vagy írás a falon lesz a végső megoldás a szintlépéshez vagy magához a „kijutáshoz”.

LEGOLVASOTTABB CIKKEK
TÉMAKÖRÖK