x
hu
en

Királyok Völgye szabadulószobák

Ismerd meg a(z) Királyok Völgye 1 szabadulószobájának történetét és olvasd el korábbi játékosok véleményét!
LISTA NÉZET
TÉRKÉP NÉZET
Egy igazi sírból kell kijutnotok a Királyok Völgyében! Egy órátok van… Vajon ennyi idő alatt ki tudjátok nyitni a szarkofágot? Ki tudtok szabadulni, vag...
TOVÁBB

Vélemények a(z) Királyok Völgye szabadulószobáiról

Már 2 játékos írt értékelést a(z) Királyok Völgye valamelyik szabadulószobájáról. Olvasd el, mit mondanak róla!
Királyok Völgye
Budapest
Volt szerencsénk mind a két szobájukat végigjárni. Смайлик «smile» Ez a hely azon ritka esetek egyike, konkrétan az első, amikor egy szabadulós összes (jelen esetben mindkét) szobája 100%-os értékelést kapott tőlem. Fantasztikusan jól éreztük magunkat, ez az általunk írt kritikából is kiderül, és mind a Királyok Völgye, mind a Királyok Kincse elég erősen fent van a TOP10-es listánk élén. Смайлик «smile» Mindenképpen ajánlott!!!
5 éve
Királyok Völgye
Budapest
Hát, nagyon sajnálom, de a szuper Királyok Völgye után ez a Királyok Vára nevű izé, ez vállalhatatlan volt, nem is tudom, mi akart ez lenni. Nem szabadulós játék, de még játéknak se igazán nevezhető, ketten semmiképp. Azt esetleg el tudom képzelni, hogy ha spicces ötfős turistacsoport lennék akkor _esetlegjó lett volna, de így számomra értelmezhetetlen volt. Kb. 20 percet töltöttünk benn, a féláras akciónak köszönhetően szerencsére csak 5000 Ft-ért, de nagyon nagy csalódás volt.
5 éve