x
hu
en

Escape House szabadulószobák

Ismerd meg a(z) Escape House 1 szabadulószobájának történetét és olvasd el korábbi játékosok véleményét!
LISTA NÉZET
TÉRKÉP NÉZET
Classic
9.3556 VÉLEMÉNY
Az Escape House Budapest egyik legnagyobb kijutós játéka közel 100 négyzetméteren. 4 szoba, rengeteg lakat és feladvány, teljesen számítógép által vezér...
TOVÁBB

Vélemények a(z) Escape House szabadulószobáiról

Már 10 játékos írt értékelést a(z) Escape House valamelyik szabadulószobájáról. Olvasd el, mit mondanak róla!
Classic
Budapest
Valódi JátékosJó játék, kreatív feladatok, ötletes megoldások. A játék állapotán lehetne kicsit javítani, de ez másodlagos a szuper játékélményhez képest.
5 éve
Classic
Budapest
CsucsiJól elrendezett szobák, ötletes feladványok, összességében nagyon pozitív volt.
5 éve
Classic
Budapest
Valódi JátékosKorrekt pálya, rutinos szabadulóknak kicsit könnyű lehet.
5 éve
Classic
Budapest
Adrienn Őszintén én azt hittem több típusú pálya van, s választhatunk, hogy melyikre megyünk a kuponnal. Ehhez képest egy játékpálya van, egyszerű. Első és egyszeri alkalommal tökéletes volt számunkra. 15 perccel korábban sikerült befejezni, kétszer kértünk és egyszer pedig felajánlották a segítséget, amit elfogadtunk. A segítség nem konkrét volt, hanem rávezető, teljesen jó volt így. Köszönjük az élményt.
5 éve
Classic
Budapest
Valódi JátékosGobdolkodtato, összetett feladatok.
5 éve
Classic
Budapest
Valódi JátékosGyerekekkel tökéletes, gyakorlottaknak és felnőtteknek nem ajánlanám.
5 éve
Classic
Budapest
József Régóta mükődik,kicsit egyszerű de nem zavaró, az első szoba kicsit nehezebb a többin végig lehet szaladni. Gondolom ebben a formában már nem sokáig marad.
5 éve
Classic
Budapest
norinaCsaládias hangulat, megfejthető, így sikerélményt nyújtú feladványokkal. Köszönjük! Ha megnyílik az új hely, szeretnénk azt is kipróbálni.
5 éve
Classic
Budapest
JazzRabbitNagyon tetszett s szerintem teljesen életkorbarát. A gyermekkortól a felnőttkorig mindenki élvezni tudja. A játekmesterek felügyelnek ránk :)
6 éve
Classic
Budapest
KataAz első szoba volt számomra a legnehezebb de ahogy haladtunk előre úgy jöttünk bele a dologba, elég jól el lehet kapni a fonalat. Nem mondanám túl nehéznek, de túl könnyűnek sem. Pont az aranyközépút, a megoldhatósága miatt tud nagyon jó élményt nyújtani. Köszönjük!
6 éve