x
en
hu

Az észvesztő escape room

BUDAPEST PANIQ SZOBA
5.04 REVIEWS
2-6Játékos
More about this escape room
If you leave a room, the door closes behind you! "You are trapped in a mysterious, sophisticated, yet strange house for 60 minutes. Your task is to find your way out from a series of interconnected rooms. You will have to use your different senses, touch, hearing and sight in this Mind Labyrinth. Once you have leave a room, the door closes behind you and there is no way back. Or maybe there is?"
MORE INFO
Contact
Address: 1085. - Mária utca 29.
Phone: 06 70 408 4684
Facebook: https://www.facebook.com/paniqszoba
Category
Logikai Egyéb
REVIEWS
MAP VIEW
Do you recommend it to others?
Name*
Email
Written review*

Reviews of Az észvesztő escape room

4 ratings on Az észvesztő Escape Room
Valódi Játékos Mivel a szobák nem voltak előkészítve, a játék élményét teljes mértékben elrontotta, hogy minden feladvány megoldása ott hevert az orrunk előtt. A játékmester egy vállvonással és kollégájának leszidásával elintézettnek/megoldottnak is tekintette ezt a hatalmas hibát.
4 years ago
PZS Jók a feladványok! Nagyon élveztük a játékot, három nőként is ki tudtunk jutni, megvolt a sikerélmény. :)
7 years ago
Balázs A szoba hangulata nagyon jó volt. Lehetett volna kevesebb kulcs és kód keresés, a végén ez már nagyon unalmas volt. Közben nagyon zavaró volt, hogy a játékvezető kérés és kérdés nélkül beleszólt a rádióba. Később jöttünk rá, hogy két pálya párhuzamosan futó játékát instruálta ugyan azon a rádió csatornán. Ezzel nem egyszer megzavart minket és megakasztotta a folyamatokat.
7 years ago
Hangya. Nagyon ötletes, rengeteg izgalmas dologgal klassz helyszínekkel. Máshol nem látott megoldásokkal. Ezen a helyszínen már a 2. játékunk volt és a játékmesterek is és a szobák is kimagaslóan szinvonalasak voltak.
8 years ago

Nearby Escape Rooms

"Nightmare In Budapest" is an interactive horror theatre, or rather a journey into the realm of darkness in the style of the American haunted house and ...
READ MORE!
ESC[Zárva]
10.02 REVIEWS
Think- Yourself- Out of The Box. An Engaging Battle Against Time with Quizzes, Puzzles, Codes and Team Mates...
READ MORE!
Test your skills in our Iron Throne room, and be the King of Westeros! The Winter is coming......
READ MORE!
A new generation horror escape room. Unfogetable lifetime experience you have never seen before. 5 rooms in one game....
READ MORE!