Gemkapocs

Titokszoba - Budapest

Gemkapocs
Logikai Nyomozós Egyéb

A(Z) GEMKAPOCS JÁTÉKRÓL

Fél évvel ezelőtt a Lullenstyd Intézetben történt valami, ami megrázta a világot. A kutatók értetlenül állnak az események előtt. Az összefüggéseket máig nem sikerült megfejteni. Két ember. Egy titokba burkolózó fordulat. Kik ők? Mi történt velük? Hol vannak most? Az igazságot ti derítitek ki.

HASZNOS INFÓK

KAPACITÁS: 3-8 Játékos
PÁRHUZAMOS JÁTÉK:NEM
GYEREKBARÁT:NEM
ANGOLUL IS JÁTSZHATÓ:NEM
AKADÁLYMENTESÍTETT:NEM
KITELEPÜLÉS:NEM

TOVÁBBI PÁLYÁK

Recommend40%
5 DB VALÓDI VÉLEMÉNY
Játékos3-8
Állatkert

Állatkert

Logikai Nyomozós Tudományos Egyéb
MEGNÉZEM
Játékos3-8
Ajándék

Ajándék

Logikai Nyomozós Egyéb
MEGNÉZEM
VALÓDI VÉLEMÉNYEK
Ev
2 éve
Nem egy tipikus szabaduló szóba, viszont nagyon kreatív és vicces feladatok voltak.Sokat nevetünk! Azoknak ajánlom aki inkább a kreatív jellegű játékokat szeretik mint a logikait.
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG
reifm
3 éve
A legegyedibb "szabaduló" szoba, ahol eddig voltam. Egészen más élményt nyújt, mint a többi hasonló szolgáltatás. Itt nem annyira a logika, mint a játékosság és a kreativitás domborodik ki. Nem fog mindenkinek a játék nyújtotta "szabadság" tetszeni, itt nem lineárisan kell emgoldani feladatokat, hanem az élményt a saját ötletességed szabja meg, de ha kicsit is él benned a gyermeki én, akkor mindenképpen javaslom kipróbálni a helyet.
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG
Cirmos
3 éve
A szoba leírása megtévesztő, kreatívabb feladatokra számítottunk.Egy pszichológus biztosan érdekes tanulmányt írna belőle...Aki ezt kivülről nézi (kamera, szervezők), annak sokkal szórakoztatóbb, mint aki részt vesz benne.
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG
B
3 éve
Sajnos nagy csalódás volt mindannyiunknak, ez nem szabadulós szoba. Egy kreatív szoba féle lenne, de ahhoz is gagyi. Nem ajánlom.
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG
8 fős csapat tag
4 éve
Nekünk nagyon hiányzott a visszacsatolás az eredményekről (egyes feladatokról és a végeredményről is), és hogy legyen valamilyen végcélja a játéknak, amit el kell érni a feladványok megfejtésével.
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG