Posztumusz

Smartroom - Budapest

Posztumusz
Logikai szabaduló játék, melynek célja egy küldetés teljesítése! Angol nyelven is elérhető.
Logikai Nyomozós Tudományos Egyéb

A(Z) POSZTUMUSZ JÁTÉKRÓL

A kis város mindenki által ismert faragó művésze a napokban hunyt el. Halála előtt még sikerült befejeznie az utolsó művét. A számára nagy becsben tartott alkotást el is rejtette a műtermében. Nincs információ arról, hogy mit takar a mű. Ti, mint kultúr detektívek azzal a küldetéssel léptek be a művész hajlékába, hogy kiderítsétek min dolgozott az öreg mester. Kósza hírek arról szólnak, hogy egy összeszerelhető műtárgyról van szó, így nem mindennapi kihívást jelent számotokra ez a küldetés. Nem árt azonban sietni! Az öreg mester a városka kitüntetett díszpolgára volt, hiszen a korábbi műveit nem egy kiállításon több díjjal jutalmazták. A műtárgy benevezéséig 1 óra van még hátra, így rajtatok múlik, hogy sikerül-e feltárni a mester műhely titkát. Vajon az első közönsége lesztek-e a Posztumusznak és dicsőséget szereztek az elhunyt mesternek vagy marad mindörökre feltáratlan titok a mű?

HASZNOS INFÓK

KAPACITÁS: 2-5 Játékos
PÁRHUZAMOS JÁTÉK:NEM
GYEREKBARÁT:NEM
ANGOLUL IS JÁTSZHATÓ:IGEN
AKADÁLYMENTESÍTETT:NEM
KITELEPÜLÉS:NEM

KAPCSOLAT

VALÓDI VÉLEMÉNYEK
Sanyi
9 hónapja
Ketten voltunk a pályán (tapasztalt csapat), az utolsó percekben sikerült kijutnunk. Sok összetett logikai feladat. Ajánljuk mindenkinek aki kedveli a keresgélés mentes logikai játékokat.
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG
DudiPeti
9 hónapja
Nagyon élvezetes, összetett logikai feladványok. Csak ajánlani tudom.
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG
Eszter
9 hónapja
Hárman voltunk, tapasztaltak, de nem végeztünk egy óra alatt. Kaptunk plusz időt, mivel nem volt utánunk foglalás. Hagyományos, lakatnyitós szoba, direkt ilyet kerestünk. Sok-sok gondolkoztató feladvány, pedig a szoba egyszerűnek tűnik. Nagyon szép, frissen felújított környezet. Jó móka volt!
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG