x
hu
en
signal Valódi szabadulószoba, valós játékélmény. Mostantól otthonról is elérhető a kijutós játékok új generációja!
Szabadulószoba tulajdonos vagy? Tedd elérhetővé digitálisan! Online szabadulószoba ingyenesen!

Online szabadulószobák

Házhoz jön a szabadulószobák új generációja. Próbáld ki a vadonatúj online szabadulószobákat!
Az online szabadulószobák lehetőséget kínálnak, hogy kipróbáld a kijutós játékok új generációját - anélkül, hogy kimozdulnál otthonról. A Remote Escape Room a szabadulószobák határtalan élményét hozza el neked és barátaidnak.

Csatlakozzatok online és máris az általatok kiválasztott valódi szabadulószobában találjátok magatokat. A szabadulószobát a játékmester webkameráján keresztül tudjátok felderíteni, pontosan ugyanazt látjátok majd mint ő. Mivel egy fizikailag létező szabadulószobában játszotok, az élmény is valóságos.

Szükség lesz jó csapatra, melynek tagjai online csatlakoznak a játékhoz és egymással együttműködve oldják meg szabadulószoba feladványait.

Innentől ugyanaz a feladat, mint egy “hagyományos” szabadulószobában: találjátok meg a nyomokat és a köztük lévő összefüggéseket a sikeres kijutáshoz!
Vágj bele a kalandba és válassz a(z) 163 elérhető online szabadulószoba közül!
Megnézem a szabadulószobákat!

Remote Escape Room

A Remote Escape Room online kapcsolatot biztosít a játékosok és a szabadulószobában lévő játékmester között. Hasonlóan működik mint egy videós konferenciabeszélgetés. ahol az egyik résztvevő, a játékmester, tartózkodik csupán a szabadulószobában. A játékosok pedig a világ bármely pontjáról részt vehetnek a kalandban.

Ez a megoldás nem csak 100%-os biztonságot nyújt a játékosoknak a járvány idején, hanem azt is lehetővé teszi, hogy egymástól távol lévő csapattagok is közösen élvezhessék a kijutós játékokat.

Mire van szükséged az online játékhoz?

A játékhoz elsősorban internetre, másrészt egy kamerával, mikrofonnal rendelkező eszközre (ez lehet PC, laptop, tablet, vagy okostelefon) lesz szükséged.
  • A játékot a játékmester fogja aktiválni a kezdés előtt körülbelül 10 perccel, utána tudtok bejelentkezni
  • Érdemes headset-et használnod, hogy téged és játékostársaidat se zavarják a külső hangok
  • A játék telefonon is játszható, de PC-n, laptopon a nagyobb képernyő miatt jobb élményt nyújt
  • Ha többféle interneted van otthon (wifi/4g/kábel) mindenképpen a legjobb minőségűt használd a játékhoz, hiszen a stream nagy adatforgalommal jár

Kérdések és válaszok

Bármely szabadulószoba elérhető online is?
Nem, mivel ez egy újdonság, azokat a szabadulószobákat, ahol már bevezették külön jelöljük. Illetve megtalálhatod az összeset a https://www.mindenszabaduloszoba.hu/online-szabaduloszobak aloldalon.
Hányan tudunk egyszerre játszani?
Csakúgy mint a fizikai valóságban, ez az adott szabadulószobától függ. A tapasztalataink alapján általánosságban az ideális játékosszám valahol 4-5 fő között mozog.
Játszhatunk többen egy gépről vagy telefonról?
Ha amúgy is egy helyen tartózkodtok, persze. Az online szabadulószobák viszont arra is lehetőséget adnak, hogy távoli ismerőseiddel, barátaiddal is közösen játszatok.
Kell valamilyen programot telepítenem a játékhoz?
Nem. A szabadulószoba küld majd egy linket, melyre kattintva csatlakozni tudtok a streamhez és a játékhoz.
Nincs webkamerám. Lehet anélkül is játszani?
Igen. A saját webkamerád csak arra szolgál a játék során, hogy a többiek lássanak téged. Könnyebb vele a kommunikáció, de nélküle is élvezhető a játék.
Milyen internetre van szükségem a játékhoz?
Lehetőleg minél gyorsabbra. Olyan kapcsolattal, melyen nem akadozik a videó chat, a játék is futni fog. A nagy adatforgalom miatt érdemes mobilnet helyett wifi-ről csatlakoznod.
Milyen gépen játszak?
Egyszerű technikai leírást itt találsz: https://www.exitgames.hu/online-szabaduloszobak/jatekosoknak
Online szabadulószobák