x
hu
en
signal Túléli a járványt a szabadulószobád?
Az online szabadulószoba nem csak a fennmaradás záloga, hanem a szabadulószobák új generációja.
Nézz bele a kristálygömbbe és fedezd fel, mit tartogat számodra a jövő! Csatlakozz elsőként programunkhoz - ráadásul ingyenesen!

Online Szabadulószoba

Ha a játékosok nem jönnek a szabadulószobába, akkor nekünk kell elvinnünk hozzájuk a szabadulószobákat. Lehetséges ez? Mostantól igen! Ráadásul egyszerűbben, mint gondolnád.
Online Szabadulószoba
Az online szabadulószobák lehetőséget adnak arra, hogy a játékosok úgy élhessenek át valódi szabadulószoba-élményt, hogy ahhoz ki sem kell mozdulniuk otthonról. A Remote Escape Room a kijutós játékok valódi élményét adja a játékosoknak és egy teljesen új, eddig ismeretlen távlatot a szabadulószoba-üzemeltetőknek.

A játékosok online csatlakoznak és egy valódi szabadulószobában találják magukat, ahol a játékmester lesz a szemük és a fülük, és ő hajtja végre a tőlük kapott utasításokat. A szabadulószobát a játékmester webkameráján keresztül fedezik fel a játékosok, ugyanúgy az ő feladatuk megtalálni az elrejtett nyomokat, objektumokat és kitalálni a köztük lévő összefüggéseket. Ugyanúgy oldják meg a feladatokat, mintha a szabadulószobában lennének, a különbség csupán annyi, hogy a játéknak így nincsenek fizikai korlátai. Nem számít sem a szabadulószobától való távolság, sem az, ha egymástól is távol vannak.
Játék korlátok nélkül
Ledöntjük a korlátokat, online játékkal sem a távolság, sem a szeparáció nem jelent többé akadályt.
Valódi játékélmény
Akárcsak a helyszínen, a játékosok egy valódi szabadulószobát fedeznek fel, így ugyanazt a játékélményt kapják.
Azonnali megoldás
A szoftver már készen áll, és pár kattintással a te szabadulószobáidban is lehetővé teszi az online játékmenetet, anélkül, hogy fejlesztened kellene.
Ingyenes csatlakozás
Teljesen ingyenesen biztosítjuk partnereink számára a programhoz való csatlakozást.
Játékosok a járvány alatt is
Nem kell lemondanod a játékosokról és a forgalomról a járvány alatt sem. Míg mások zárva vannak, te akkor is üzemeltetheted a szabadulószobád.
Ez a jövő
Az újdonság, mindig izgalmas, játékosoknak és a üzemeltetőknek egyaránt. A Remote Escape Room a szabadulószobák jövője.
Csatlakozom!

Hogyan működik?

A Remote Escape Room a szabadulószobák új generációja. A játékosok online csatlakoznak egymáshoz és a játékmesterhez, a játék során pedig egy valódi szabadulószobát fedeznek fel webkamerán keresztül. Közben ugyanúgy kommunikálnak egymással, mintha a szabadulószobában lennének a játékmester pedig a tőlük kapott instrukciók alapján tevékenykedik.

A technológia már készen áll, csak arra vár, hogy használatba vedd az elsők között. Ehhez mindössze egy webkamerára és internetre van szükség a szabadulószobában. A játékosok és a játékmester közti kapcsolatot pedig a Remote Escape Room szoftvere biztosítja, melyet ingyenesen bocsátunk minden szabadulószoba üzemeltető rendelkezésére.

Mit nyersz a Remote Escape Room-mal?

A Remote Escape Room online kapcsolatot biztosít a játékosok csapata között illetve a játékosok és a szabadulószoba között. Gyakorlatilag úgy működik mint egy videós konferenciabeszélgetés, ahol az egyik résztvevő, a játékmester, tartózkodik csupán a szabadulószobában, a játékosok pedig a világ bármely pontjáról csatlakozhatnak hozzá.

Ez a megoldás biztosítja a szabadulószobák folyamatos működését a járvány alatt is és lehetővé teszi, hogy a játékosok teljes biztonságban élvezhessék a kijutós játékokat.

A szabadulószobák így
  • folyamatosan működhetnek
  • új játékosokat érhetnek el
  • új bevételi forráshoz jutnak
  • összeköthetnek egymástól távol lévő játékosokat

Mindehhez ingyenesen csatlakozhatsz és a teljes tudásanyagot is a rendelkezésedre bocsátjuk. Ráadásul a gyűjtőoldalon történő kiemelt megjelenés szintén ingyenes, melynek segítségével új célközönséget érhetnek el a szabadulószobák.

Kérdések és válaszok

Mi a csatlakozás feltétele?
A csatlakozás egyetlen feltétele a regisztráció. A megoldás minden szabadulószoba-üzemeltető számára korlátozás nélkül, ingyenesen elérhető.
Milyen támogatást biztosít a Remote Escape Room?
Regisztráció után részletes tájékoztató, tudásanyag és technikai instrukció, illetve frissülő FAQ segíti a partnereket.
Milyen fejesztésre van szüksége a szabadulószobáknak?
Gyakorlatilag semmilyenre, a játékot játszhatják játékosaid a Remote Escape Room által biztosított platformon.
Ha mégis szeretnéd a saját oldaladba beilleszteni, az sem bonyolultabb mint egy Youtube-videó beágyazása.
Mennyi időt vesz igénybe az online átállás?
A rendszer regisztráció után azonnal használható. Így a játékmesterek egy gyors teszt után máris fogadhatják a játékosokat.
Milyen technikai eszközökre van szükség?
A zökkenőmentes játékhoz szélessávú internetre, egy átlagos teljesítményű PC-re vagy laptop-ra és egy jó minőségű webkamerára lesz szükség.
Kell-e egyéb költségekre számítani?
A csatlakozás ingyenes. A tudásanyag ingyenes. Az oldalon való megjelenés ingyenes. A szoftvernek nincsen sem regisztrációs, sem havi díja. A játékonkénti stream szolgáltatás, melyet a világ egyik legnagyobb és egyben egyik legjobb szolgáltatója nyújt, percenként és játékosonként 0,01$-ba kerül. Ez azt jelenti, hogy egy 60 perces játék technikai költsége nagyjából 3$ a résztvevők számától függően.
Csatlakozz az elsők között!
Szerezz új játékosokat és forgalmat szabadulószobádba online!