System overload

LogIQrooms - Budapest

System overload
Ez a szabadulószoba kizárólag elektronikus, számítógép által vezérelt és digitális megoldásokat tartalmaz, kulcsokat és lakatokat nem.
Fantasy, Sci-fi Logikai Tudományos

A(Z) SYSTEM OVERLOAD JÁTÉKRÓL

John Mnemic, híres alvilági hacker pár hónapja rejtélyes üzletemberek megrendelésére létrehozta Laurát, egy emberi vázba bújtatott, új generációs mesterséges intelligenciát, azzal a céllal, hogy bejusson az amerikai haderő központi rendszerébe és aktiválja a katonai nagyhatalom titkos nukleáris kísérleti rakétáit. Szakértők szerint az amerikai szerverek kb. 1 óra múlva elérik a terhelhetőségi szintjük maximumát, és össze fognak omlani. Onnantól kezdve a vírus szabadon mozoghat a belső hálózatban és képes lesz beindítani a rakétákat.

Még mielőtt ez megtörténik le kell állítani a programot. Ennek egyetlen módja az, ha a csapatnak, mint a SAC (Security Agent Commando) különleges egység tagjainak a hacker titkos búvóhelyén sikerül áthatolni Laura védelmi rendszerén, és időben megadni Laura deaktiváló kódját. Ha ez megtörténik, a program leállítja önmaga működését, és a világ elkerüli a nukleáris katasztrófát.

Ennek az új generációs szabadulószobának a különlegessége, hogy egyetlen kulcsot és lakatot sem tartalmaz, elektronikus, számítógép által vezérelt és digitális megoldásokat és meglepetéseket annál inkább!

Hiteles játékkörnyezet, izgalmas feladványok, elektronikus és számítógépvezérlet játékemelek, ijesztgetés horror és lakatok nélkül.

A játék különösebb számítógépes ismereteket nem igényel, de az azért jól jön, ha már kapcsoltál már be életedben számítógépet.

 

HASZNOS INFÓK

KAPACITÁS: 2-5 Játékos
PÁRHUZAMOS JÁTÉK:NEM
GYEREKBARÁT:IGEN
ANGOLUL IS JÁTSZHATÓ:NEM
AKADÁLYMENTESÍTETT:NEM
KITELEPÜLÉS:NEM

KAPCSOLAT

TOVÁBBI PÁLYÁK

Recommend100%
2 VALÓDI VÉLEMÉNY
Játékos2-6
Zero Level Energy

Zero Level Energy

Logikai Nyomozós Egyéb
MEGNÉZEM
Recommend100%
1 VALÓDI VÉLEMÉNY
Játékos2-6
A Bölcsek köve nyomában
VALÓDI VÉLEMÉNYEK