Katasztrófa

Logic Arena - Budapest

Katasztrófa
Fantasy, Sci-fi Logikai Tudományos Egyéb

A(Z) KATASZTRÓFA JÁTÉKRÓL

Kijutnátok egy katasztrófa sújtotta övezetből? Tudtok úgy koncentrálni, hogy közben mozog a lábatok alatt a talaj ? A Logic Arena biztosítja számotokra Magyarország egyik legdinamikusabb szabadulószobáját. Nektek sikerülne? Az eddigi legerősebb földrengés a Richter-skála szerint 9.5-ös erősségű volt. A mai nap folyamán 9.8-as földrengést éltetek át, a károkat és az áldozatokat még megbecsülni sem tudjuk. Szerencsére a nehezén már túl vagytok, de a menekülés közben beszorultatok egy alagsor pincéjébe. Az utórengéseket még sokáig érezni fogjátok! Vigyázzatok! A levegő kevés ahogy az idő is! Mindössze 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy kijussatok a katasztrófa sújtotta helyről különben…. nem az lehetetlen, én segítek, látlak titeket! Szerencsére be volt kamerázva a pincerendszer, de a vonal szakadozik! Segítek ha él a vonal…Sok sikert…( A vétel megszakadt ) Mire számíthattok?: 4 helyiség fölrengésszimuláció ( mozgó padló) rejtett átjárók 12 lakat 2 kódpanel 17 feladat 3 csapatépítő játék (min. 2 fő szükséges a feladat megoldásához). A játéktérre 2-6 max. 8 fős csapatokat várunk. Kijutási arány segítségkérés nélkül 26%, átlag segítségkérés 3-4.A szobát 10 éves kortól ajánljuk felnőtt kísérettel! 6fő feletti játékosok esetén +fő/1000.- felár fizetendő. Túlélnétek egy katasztrófát?

HASZNOS INFÓK

KAPACITÁS: 2-6 Játékos
PÁRHUZAMOS JÁTÉK:IGEN
GYEREKBARÁT:IGEN
ANGOLUL IS JÁTSZHATÓ:IGEN
AKADÁLYMENTESÍTETT:NEM
KITELEPÜLÉS:NEM

KAPCSOLAT

TOVÁBBI PÁLYÁK

Recommend86%
7 VALÓDI VÉLEMÉNY
Játékos2-6
Bank

Bank

Rablás, lopás Logikai
MEGNÉZEM
Játékos2-6
H-Elldorádó

H-Elldorádó

Rablás, lopás Logikai Nyomozós Egyéb
MEGNÉZEM
Játékos2-6
Zárka 33 - börtön

Zárka 33 - börtön

Logikai Nyomozós Egyéb
MEGNÉZEM
VALÓDI VÉLEMÉNYEK
Ákos
2 éve
Élvezetes játékmenet, párhuzamosan végezhető kooperatív feladatok.
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG
Ági
2 éve
Sok kreatív, de nem túl bonyolult feladat. Mind megoldható kevés gondolkodással. Mi négyen voltunk, mindenkinek jutott feladat és volt, amihez többen is kellettünk.
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG
Lali
2 éve
Nagyon izgalmas volt, csak javasolni tudom.
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG
Valódi Játékos
3 éve
Családosan szórakoztató, bár a történeti leírás alapján kicsit többet vártunk a helyszíntől és a berendezéstől. Ki lehetett volna használni jobban a "katasztrófa" körülményeket. Ettől eltekintve sikerélményt ad, így jó kikapcsolódás.
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG
Ildikó
3 éve
Izgalmas, több szobás játék, ötletes, csapatmunkát igénylő feladványok, igazi kikapcsolódást, szórakozást nyújt. Ár-érték arány kiváló!
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG
Majtika
4 éve
A pálya korrektül van felépítve, logikus. A feladatokat párhuzamosan 1-2 emberes kis csoportokra bontva meg lehet oldani, ami jó csapatjátékot garantál.
JÁTÉK
KREATIVÍTÁS
NEHÉZSÉG