Gemkapocs

Titokszoba - Budapest

Gemkapocs

ABOUT GEMKAPOCS THE GAME

Half a year ago somthi9ng happened at the Lullenstyd Institute, which shocked the world. Everything changed. The researchers still cannot understand the Event. Their results are unclear. Until now, no one has solved the relationship. Two people. A revolution covered by a secret. The Event, which changed the world. Who are they? Where are they now? What happened to them? The truth will be discovered by you.

USEFUL INFORMATION

CAPACITY: 3-8 Player
PARALLEL GAME:NO
CHILD-FRIENDLY:NO
GAME AVAILABLE IN ENGLISH:NO
Barrier Accessibility:NO
RELOCATION:NO

CONTACT US

OTHER ROOMS

REAL REVIEWS
Ev
3 years ago
Nem egy tipikus szabaduló szóba, viszont nagyon kreatív és vicces feladatok voltak.Sokat nevetünk! Azoknak ajánlom aki inkább a kreatív jellegű játékokat szeretik mint a logikait.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
reifm
4 years ago
A legegyedibb "szabaduló" szoba, ahol eddig voltam. Egészen más élményt nyújt, mint a többi hasonló szolgáltatás. Itt nem annyira a logika, mint a játékosság és a kreativitás domborodik ki. Nem fog mindenkinek a játék nyújtotta "szabadság" tetszeni, itt nem lineárisan kell emgoldani feladatokat, hanem az élményt a saját ötletességed szabja meg, de ha kicsit is él benned a gyermeki én, akkor mindenképpen javaslom kipróbálni a helyet.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Cirmos
4 years ago
A szoba leírása megtévesztő, kreatívabb feladatokra számítottunk.Egy pszichológus biztosan érdekes tanulmányt írna belőle...Aki ezt kivülről nézi (kamera, szervezők), annak sokkal szórakoztatóbb, mint aki részt vesz benne.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
B
4 years ago
Sajnos nagy csalódás volt mindannyiunknak, ez nem szabadulós szoba. Egy kreatív szoba féle lenne, de ahhoz is gagyi. Nem ajánlom.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
8 fős csapat tag
4 years ago
Nekünk nagyon hiányzott a visszacsatolás az eredményekről (egyes feladatokról és a végeredményről is), és hogy legyen valamilyen végcélja a játéknak, amit el kell érni a feladványok megfejtésével.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY