Gyűrűk Ura

MoviEscape - Budapest

Gyűrűk Ura

ABOUT GYŰRŰK URA THE GAME

Did you love the most famous trilogy in the world? Would you like to go through Frodo’s journey within an escape experience? If you are looking for a real experience, you should not miss the latest MoviEscape’ game. The escape game takes into the misterious world, you can discover most of the important venues from it. The sound and light effects all contribute to settle down into the situation of the ring bearer and his friends. Your journey is from Hobbitfalva to the Mordor. The special objects, jewellery and weapons may distract your attention, but you have to be careful. You have only 60 minutes for the mission. Can you destroy the evil Ring? We recommend this game for those children and adults, who love this genre and film. It provides incredible entertainment for friends, families and colleagues. Recreation is guaranteed!

USEFUL INFORMATION

CAPACITY: 2-6 Player
PARALLEL GAME:YES
CHILD-FRIENDLY:YES
GAME AVAILABLE IN ENGLISH:YES
Barrier Accessibility:NO
RELOCATION:NO

CONTACT US

OTHER ROOMS

REAL REVIEWS
Anikó
3 weeks ago
Szórakoztató,ötletes,fordulatos. Magával ragadott bennünket. Nagyon tetszett.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Mihaly
30 months ago
Élmeny olt köszönőjük
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Zsuci
37 months ago
Nagyon jól éreztük magunkat.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Dia
39 months ago
A feladatok kihívást jelentettek, de nem voltak élvezhetetlenül nehezek. A pálya részletgazdag, de nem feleslegesen zsúfolt. A csapatunk nagy része “kezdő” volt, de a sikerélmény miatt szeretnének újabb pályákat is kipróbálni. :)
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Valódi Játékos
51 months ago
Szórakoztató, hangulatos, végig izgalmas, a feladványok nehézsége nagyon jól el van találva. Gyerekek is voltak velünk, külön örültünk, hogy nem volt nagyon ijesztő a látvány, ők is jól érezték magukat.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Valódi Játékos
1 years ago
Vannak benne jó csavarok, bár néha kicsit szájbarágósnak éreztünk pár feladatot.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Pirgin
1 years ago
Ketten csináltuk. A pálya úgy van megtervezve, hogy végigvezetnek a feladatokon. Egy helyen akadtunk el. Időre nem sikerült végigcsinálni, 8 perc még kellett, pedig végig hajtottunk a pályán. Külön köszönet a játékmesternek, aki egyáltalán nem frusztrált az idővel, csak mert vannak olyan cégek, ahol lejár a 60 perc és lehet elhúzni, még úgy is, hogy utánatok közvetlenül senki sem akarja igénybe venni azt a szobát.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Lui
1 years ago
Hangulatos díszlet, érdekes, bár nem túl nehéz fejtörők - mondjuk gyerekekkel éppen megfelelő volt. Kicsit azért többre számítottunk, a témából több dolgot is ki lehetett volna hozni, de alapvetően jól éreztük magunkat.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
sebcsaba
1 years ago
Az egész koncepció tetszik, ötletes megvalósításokkal. Az egyetlen problémánk, ami a végén jelentős időveszteséget okozott, az az, hogy játékmester által szóban elmondott feladatnál nem volt teljesen egyértelmű hogy mi minősül "megtalált" dolognak, ezért olyant is "megtaláltunk" amit elvileg nem kellett volna. (Tipp a szobatervezőnek: cseréljék le ezt az egy problémás dolgot, hogy egyértelmű legyen.)
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Robi
2 years ago
Nagyon jó élmény, jó díszletek. Tetszettek a fejtörők.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
sütibogyó
2 years ago
Gyűrűk ura rajongóknak erősen ajánlott! ;)
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY