Pszichopata gyilkos csapdája

Időcsapda 1 - Budapest

Pszichopata gyilkos csapdája

ABOUT PSZICHOPATA GYILKOS CSAPDÁJA THE GAME

Escape from the trap of a psychopath killer! Be the puppet of a crazy killer and get to know the visions of his sick mind. Enter the TimeTrap and play a dangerous game! But beware, you have got an hour to get out, or the basement will bury you forever.

USEFUL INFORMATION

CAPACITY: 2-6 Player
PARALLEL GAME:YES
CHILD-FRIENDLY:NO
GAME AVAILABLE IN ENGLISH:YES
Barrier Accessibility:NO
RELOCATION:NO

CONTACT US

OTHER ROOMS

REAL REVIEWS
Zsófi
2 years ago
A pálya hangulata storyja jó lett volna, ötletes feladványokkal, ezért ajánlanám mindenki másnak. Egyedül a játékvezetővel volt gondunk, nem volt se kedves, se segítőkész.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Andi
3 years ago
Szuper jól éreztük magunkat, izgalmas volt, a hangokkal és a félhomállyal. Igazából annyira nem volt félelmetes, mint ahogy arra a címéből számítottunk. A járékvezető kedves volt. Nem volt nehéz a pálya, ki lehet szabadulni. Ajánlom mindenkinek, akik rgy kis délutáni programot szeretnének. :)
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
dorothe
3 years ago
Igazán izgalmas, kreatív és - nem utolsó sorban - látványos játék. A feladványok gondolkodtatók, így nem unalmas... sőt, úgy érezheted, tényleg az életedért küzdesz...;)
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Valódi Játékos
3 years ago
A játékmester személyisége remekül illett a pálya tematikájához, már az ő megjelenése borzolta a kedélyeket. :D A pálya feladványai ötletesek voltak, csapatmunkát és kreativitást igényelt. Első élménynek tökéletes volt, a feladványok nem voltak megoldhatatlanok, viszont nem is lehetett végig rohanni rajta. Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Panka
4 years ago
Szuper belvárosi hangulatos helyszín, nagyon kedves játékmester és izgalmas pálya! Nincsenek megoldhatatlan feladványok, viszont nem is egyszerű, rengeteg koncentrálást és logikázást igényel a játék. Csapatban a legjobb. Maga a szoba hihetetlen ötletes és hátborzongató egyben :) Mindenkinek ajánlom!
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Kriszti
4 years ago
Igazán izgalmas volt a helyszín. Ajánlom, hogy senki ne világos ruhába menjen kijutni :D
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
Jigsaw
4 years ago
Jól kitalált játék, érdekes feladványokkal, szokatlan és félelmetes környezetben. Pároknak kiváló első randi helyszín :) (valaki garantáltan a másik nyakába ugrik) Ja és a játékmester beleélése és közreműködése is jelentősen hozzájárult a hangulathoz.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY
matika
4 years ago
Nagyon jó feladványok, jól kialakított pálya tele érdekességekkel! Csak ajánlani tudom.
GAME
CREATIVITY
DIFFICULTY