x
en
hu

A katedrális escape room

BUDAPEST MYSTIQUE ROOM
9.213 REVIEWS
2-6Játékos
More about this escape room
Travel back to the Middle Ages and help the monks of the abbey save the building Cathedral against dark forces in a beautiful medieval atmosphere!
MORE INFO
Contact
Address: 1055, Szent István krt. 9
Phone: 06 30 799 5679
Facebook: https://www.facebook.com/mystiqueroom
Category
Fantasy, Sci-fi Logikai Nyomozós
REVIEWS
MAP VIEW
Do you recommend it to others?
Name*
Email
Written review*

Reviews of A katedrális escape room

10 ratings on A katedrális Escape Room
L.B. Voltak benne jó ötletek, de a túl sok lakat kicsit egyhangú volt, illetve gyakran megakadtunk mert semmi ötletünk nem volt hogy mihez fogjunk, pedig korábban már több szobában is jártunk.
4 years ago
Márta Szuper kikapcsolódás! Nagyon jól éreztük magunkat! Ide máskor is megyünk! Köszönjük!
4 years ago
Niki Voltak könnyebb és nehezebb részei is, de a segítség is mindig jókor jött és pont elég, nem túlzott.
4 years ago
Kriszta Katedrális. Korhű pálya és berendezés. Családdal érkeztünk, jót játszottunk, épp hogy kijutottunk. Közepesen nehéz feladatok.
5 years ago
Zsófi Hangulatos diszlet, jopofa feladvanyok, jofej jatekmester (bar segitseget nem vettunk igenybe). Gyakorlott es/vagy nagyobb letszamu csapatnak kozepes nehezsegu (kicsit nehezebb, mint a Sogun arnyeka, mi egymas utan voltunk ket palyan, 6 fo gyakorlott jatekos, netto egy ora volt a ketto egyutt) Helyszin konnyen megkozelitheto, nem dohos-nyirkos, kenyelmes az eloter a varakozashoz.
5 years ago
István Nagyon jól éreztük magunkat! A helyszín szépen kidolgozott, a feladatok elgondolkodtatóak, de megoldhatóak, a kisebb gyerekeket is be lehet vonni, az egész család számára jó szórakózás! Jövünk még!
6 years ago
Csega Nagyon tetszik, egyedi hangulata van, nagyon jól hozza a katedrális érzést.
6 years ago
Lyssa Szépen kialakított játéktér, igen ötletes feladványok, ügyességi és logikai egyaránt.
6 years ago
Kata Ötletes, szépek a díszletek, jók a feladványok. A gyerekek is jól érezték magukat. Nagyon tetszett, másoknak is ajánlom.
7 years ago
Márti A feladatok nagyon kreatívak és színesek voltak. Viszont elég nagy volt a por és sötét is volt, nehezen lehetett látni, a telefonunkkal kellett világítanunk.
7 years ago

Nearby Escape Rooms

Have a go at our brand new game! “The Psychologist’s Room” recalls a good old fashioned Agatha Christie crime story where you meet a whole host of suspe...
READ MORE!
Look for the Art Thief's hidden loot! This is a little room. Where are nine paintings here?...
READ MORE!
Exit game with live actor! Armed Tamilans captured an agent from the international anti-terrorist organization. You have 60 minutes to locate the Tamil'...
READ MORE!
Howdy, pardner. Yer movin’ up to the big time. Word is there’s a buffalo-sized pile o’ cash buildin’ for the biggest card game this side of the Mississi...
READ MORE!
If you leave a room, the door closes behind you! "You are trapped in a mysterious, sophisticated, yet strange house for 60 minutes. Your task is to find...
READ MORE!