x
en
hu

A katedrális escape room

BUDAPEST MYSTIQUE ROOM
9.213 REVIEWS
2-6Játékos
More about this escape room
Travel back to the Middle Ages and help the monks of the abbey save the building Cathedral against dark forces in a beautiful medieval atmosphere!
MORE INFO
Contact
Address: 1055, Szent István krt. 9
Phone: 06 30 799 5679
Facebook: https://www.facebook.com/mystiqueroom
Category
Fantasy, Sci-fi Logikai Nyomozós
REVIEWS
MAP VIEW
Do you recommend it to others?
Name*
Email
Written review*

Reviews of A katedrális escape room

10 ratings on A katedrális Escape Room
L.B. Voltak benne jó ötletek, de a túl sok lakat kicsit egyhangú volt, illetve gyakran megakadtunk mert semmi ötletünk nem volt hogy mihez fogjunk, pedig korábban már több szobában is jártunk.
3 years ago
Márta Szuper kikapcsolódás! Nagyon jól éreztük magunkat! Ide máskor is megyünk! Köszönjük!
3 years ago
Niki Voltak könnyebb és nehezebb részei is, de a segítség is mindig jókor jött és pont elég, nem túlzott.
3 years ago
Kriszta Katedrális. Korhű pálya és berendezés. Családdal érkeztünk, jót játszottunk, épp hogy kijutottunk. Közepesen nehéz feladatok.
3 years ago
Zsófi Hangulatos diszlet, jopofa feladvanyok, jofej jatekmester (bar segitseget nem vettunk igenybe). Gyakorlott es/vagy nagyobb letszamu csapatnak kozepes nehezsegu (kicsit nehezebb, mint a Sogun arnyeka, mi egymas utan voltunk ket palyan, 6 fo gyakorlott jatekos, netto egy ora volt a ketto egyutt) Helyszin konnyen megkozelitheto, nem dohos-nyirkos, kenyelmes az eloter a varakozashoz.
4 years ago
István Nagyon jól éreztük magunkat! A helyszín szépen kidolgozott, a feladatok elgondolkodtatóak, de megoldhatóak, a kisebb gyerekeket is be lehet vonni, az egész család számára jó szórakózás! Jövünk még!
5 years ago
Csega Nagyon tetszik, egyedi hangulata van, nagyon jól hozza a katedrális érzést.
5 years ago
Lyssa Szépen kialakított játéktér, igen ötletes feladványok, ügyességi és logikai egyaránt.
5 years ago
Kata Ötletes, szépek a díszletek, jók a feladványok. A gyerekek is jól érezték magukat. Nagyon tetszett, másoknak is ajánlom.
5 years ago
Márti A feladatok nagyon kreatívak és színesek voltak. Viszont elég nagy volt a por és sötét is volt, nehezen lehetett látni, a telefonunkkal kellett világítanunk.
5 years ago

Nearby Escape Rooms

Now we are sure: there's a mole at the agency; it's essential to get rid of him. Your mission is to eavesdrop on the communication of the Soviet Embassy...
READ MORE!
You and your friends have decided to go on a trip to the nearby forest, but after one wrong decision this tranquil adventure turns into a horrid nightma...
READ MORE!
If you're interested in ancient civilizations, you can't miss our game! We take you and your group on a journey to the ancient empire of the Mayans with...
READ MORE!
Imagine you and your family and/or your friends or colleagues are just travelling by plane when suddenly because of some reason you find yourself alone ...
READ MORE!