Bunker

BUNKERGAME - Budapest

Bunker
Ügynök vagy, küldetést teljesítesz, világégés - katasztrófa, eltévedsz, üldöznek, kerget a gyilkos, a kalózok a nyomodban, mindjárt robban az atombomba. Találd meg a kulcsot, fejtsd meg a kódot! A szabadulós játékok általában így kezdődnek.
Gyilkosság Logikai Nyomozós Egyéb

A(Z) BUNKER JÁTÉKRÓL

HELYSZÍN: Pestlőrinc - fonóüzem

IDŐPONT: Valamikor a hidegháború idején!

Alapsztori: ügynök vagy, küldetést teljesítesz, világégés - katasztrófa, eltévedsz, üldöznek, kerget a gyilkos, a kalózok a nyomodban, mindjárt robban az atombomba. Találd meg a kulcsot, fejtsd meg a kódot! A szabadulós játékok általában így kezdődnek.

Ez a sorozatos feladványok, számkódok megfejtése vezet végül ahhoz, hogy a végén kijutsz a teremből. Erre a csapatnak meghatározott idő áll a rendelkezésre, 60-100 perc, néha akár ennél több is. De a folyamatos koncentrálás, bezártság érzéssel együtt, így néha a 60 perc is soknak, megterhelőnek tűnik. Viszont, ha jó a játék, a 100 perc is nagyon hamar elszalad.

A feladatok nem könnyűek. Nagy százalékban a csoportok csak segítséggel tudnak kijutni. Persze, ha egy csapat teljesen elakad, a játékmester rávezeti a megoldásra őket. Természetesen, a profik olyan játékokat is kipróbálhatnak, ahol már egyáltalán nincs segítség. A szabadulós játékokban nem annyira a játék, mint inkább a flow-élmény a fontos. A csapattagok szinte mindig tökéletes összhangban vannak egymással, ami annak is köszönhető hogy mind egy áramlatban vannak, egy célért küzdenek.

HASZNOS INFÓK

KAPACITÁS: 2-6 Játékos
PÁRHUZAMOS JÁTÉK:NEM
GYEREKBARÁT:NEM
ANGOLUL IS JÁTSZHATÓ:NEM
AKADÁLYMENTESÍTETT:NEM
KITELEPÜLÉS:NEM

KAPCSOLAT

TOVÁBBI PÁLYÁK

VALÓDI VÉLEMÉNYEK