BUNKERGAME

BUNKERGAME

HÁTTÉR

BUNKERGAME A KEZDETEK MAGYARORSZÁGON A LEGNAGYOBB TERÜLETEN ELHELYEZKEDŐ SZABADULÓJÁTÉK "EGY 500KG-OS ROMBOLÓBOMBA BECSAPÓDÁSÁT IS KIBÍRJA" - hidegháborús eredeti berendezések - közel 3 méter vastag falak - félhomály - rádióbemondó sorolja a vízállás jelentés adatait - fogason egy tiszt kabátja, még meleg, olyan, mintha most vette volna le Egyre csak fogynak a percek. A falon egy számláló jelzi, mennyi időd van még hátra... Bunker paraméterei: épült: valamikor 1950 évek elején rendeltetése: bomba¬-, gáz-, és szilánkbiztos, föld feletti óvóhely alapterület: 452 m2 szintenként: 222 m2 hasznos tér falvastagság: 270cm befogadóképesség: 1200fő (néhány órás bombázás) BUNKERGAME! szabadulójáték:amit kínálunk BUNKERGAME küldetés Airsoft – dinamikusan változó célokra lövöldözés Csapatépítés Gyertyafényes tárlatvezetés Hidegháborús plakátkiállítás Történelmi kalandtúra iskolásoknak, tanároknak
Bunker
Bunker
Gyilkosság Logikai Nyomozós Egyéb
Ügynök vagy, küldetést teljesítesz, világégés - katasztrófa, eltévedsz, üldöznek, kerget a gyilkos, a kalózok a nyomodban, mindjárt robban az atombomba. Találd meg a kulcsot, fejtsd meg a kódot! A szabadulós játékok általában így kezdődnek.
AJÁNLJANINCS AJÁNLÁS
VALÓDI VÉLEMÉNY ALAPJÁN0 DB VALÓDI VÉLEMÉNY ALAPJÁN
Játékos2-6 Játékos
Kezdetek
Kezdetek
Logikai Egyéb
Szabadulj ki a BUNKER falai közül! Szeretnél kalandozni egy igazi, második világháborús bunker falai között? Akkor irány a BUNKERGAME!
AJÁNLJANINCS AJÁNLÁS
VALÓDI VÉLEMÉNY ALAPJÁN0 DB VALÓDI VÉLEMÉNY ALAPJÁN
Játékos1-8 Játékos
ZILGAME
ZILGAME
Egyéb
Gyere el és próbáld ki, milyen érzés mikor egy katonai teherautóból nem jutsz ki egykönnyen!
AJÁNLJANINCS AJÁNLÁS
VALÓDI VÉLEMÉNY ALAPJÁN0 DB VALÓDI VÉLEMÉNY ALAPJÁN
Játékos1-6 Játékos